Politica de Retur

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.fansport.ro in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.
Daca un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, il poți returna in 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii, trimitand formularul de retur de aici.

Atentie!
Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Returul se face cu certificatul de garanție in original (daca a fost emis de producator/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Daca produsele de returnat au fost insoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel și vrei să le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Dupa inregistrarea cererii, vom trimite curierul sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi. Costul de transport pentru retur este egal cu 19.5 ron. Pentru produsele cu gabarit mare, costul este acelasi cu cel de livrare.

Daca alegi rambursarea sumei platite la cumparare si produsul returnat indeplinește condițiile de retur, iți vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit online. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maximum 14 zile calendaristice.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in OUG 34/2014.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la contact@fansport.ro.