Informatii Livrare

Livrarea comenzilor se realizează în termen de 24 – 48 ore de la trimiterea confirmării de către echipa noastră, iar coletul va pleca spre adresa specificată de tine.

Te rugăm să indici o adresă la care poți fi găsit în zilele lucrătoare între orele 9 – 18. Livrările se efectuează doar în acest interval orar.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 13:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite vineri după ora 16:00 nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni.

Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. artanias.com nu se face responsabil pentru întârzierile neprevăzute. Nu se fac livrări care căsuţe poştale ori oficii poştale.

În cazul unei situații excepționale livrarea poate fi întârziată. Dacă termenul de livrare se va prelungi, toți clienții afectați vor fi anuntați în prealabil.

Te rugăm să verifici conformitatea comenzii în momentul recepționării coletului. Trebuie să ai în vedere numărul de produse și integritatea pachetului. Dacă este cazul, te rugăm să semnalezi orice neregulă ori lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa noastră de contact contact@artanias.com. În cazul în care produsul primit este deteriorat se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea ta odată cu semnarea documentelor de transport.

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile pecuniare sau de altă natură faţă de artanias. De asemenea, contractul va fi interpretat şi executat cu bună credinţă. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relaţii contractuale. În cazul in care, din diverse motive, refuzi 1 comanda ori ai produse returnate, ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea viitoarelor comenzi venite pentru aceeași adresă de livrare.

Iata mai jos tarifele pentru transport:

Transport - ron, TVA inclus >3kg <3kg Timp de livrare
Transport Romania 19.5 ron 22 ron 1-2 zile lucratoare