Acasa

Sezon vara 2017

 
 
Stimati prieteni,
O data cu inceputul sezonului de vara 2017 regulamentul de desfasurare a proiectului nostru se modifica dupa cum urmeaza:
 
- Taxa de inscriere pentru sezonul de vara este de: 50 ron / turneu

- Baza oficiala de desfasurare a turneelor FanSport: Power Tenis Club - Otopeni

- Orele aproximative de desfasurare (cu posibilitatea de adaptare la fiecare turneu in parte): 09:00 - 14:00
 
 
Criterii de acceptare pe tablourile de concurs:
 1. Regula turneelor consecutive (un jucator care nu a participat la turnel anterior are prioritate la acceptarea pe tablou in fata unui jucator care nu a prins tabloul de concurs la respectivul turneu
 2. Clasamentul general (pentru primul tunreu se va tine cont de pozitia din clasamentul final al sezonului de iarna 2016/17 urmand ca la urmatoarele turnee sa primeze clasamentul general al sezonului in curs, doar in cazul concurentilor care nu au clasament in acest sezon se va revenii la clasamentul de la sfarsitul sezonului de iarna).
 3. In caz ca cele 2 criterii de mai sus nu departajeaza concurentii se aplica principiul “primul venit primul servit
*Criteriile enumerate mai sus se respecta pana in ziua de joi, dinaintea respectivului turneu. Incepand cu aceasta zi, in caz ca exista inca locuri libere se completeaza tabloul in functie principiul “primul venit primul servit”
 
Clasament.
 
Fiind un nou an de competiie clasamentul general porneste de la 0
 
- Sistemul de punctaj pentru ficare nivel in parte:
 

Master 90:

  Master 60

Victorie pe tabloul principal: - 30p

Victorie pe tabloul de compensare: - 15p

Victorie pe tabloul principal: - 20p

Victorie pe tabloul de compensare: - 10p

Astfel 3 victorii (castigarea turneului aduc 90p)

* Exceptie face tabloului complet de 16 jucatori unde exista posibilitatea de a juca 4 meciuri si atunci campionul primeste in total 120p - un bonus bine meritat :)

Astfel 3 victorii (castigarea turneului aduc 60p)

* Exceptie face tabloului complet de 16 jucatori unde exista posibilitatea de a juca 4 meciuri si atunci campionul primeste in total 80p - un bonus bine meritat :)

 
 
Costuri:
 
Taxa de turneu pentru sezonul de vara 2017 este de 50 ron/turneu.
Aceasta taxa acopera urmatoarele costuri:
  • terenuri de joc
  • accest la toate facilitatile bazei Power Tenis Club (parcare, vestiar, dus)
  • mingi de joc (noi pentru tabloul principal)
  • apa plata (2l / jucator)
  • organizator turneu
  •  
  • Taxa nu include fondul de premiere, in fnctie de spnsorii cooptati in aceast proiect vor fi periodic turnee cu premii (promovate ca atare pe site-ul proiectului)

 

Regula: "Tenis pentru prieteni"

Principiile acestei reguli pleaca de la premiza principala pentru care ne-am adunat impreuna in acest proiect:

jocul de tenis parcticat cu prieteni de nivel apropiat de joc, in sistem de competitie, pentru relaxare, socializare si distractie

In cazul in care simtiti ca nu vi se mai potriveste premiza mentionata mai sus suntem deschisi sa aflam lucrurile care va deranjeaza si care va impiedica sa va indepliniti aceste scopuri.

NU SUNTEM INSA DESCHISI LA URMATORUL GEN DE ACTIUNI

- desconsiderarea adversarului

- criticarea adversarului sau a stilului de joc al acestuia

- jignirea partenerilor de joc (verbal sau prin alte actiuni intreprinse in teren si in afara acestuia)

Aceste actiuni vor fi penalizate prin

"avertismente"

"puncte pierdute"

"descalificarea jucatorului din turneu"

"excluderea jucatorului din competitiile

Decizia de aplicare a penalizarilor poate fi luata doar de "arbitrul/organizatorul" respectivului turneu.

Fiind vorba de un proiect "intre prieteni" consideram necesara aplicarea unei astfel de reguli pentru ca premizele acestui proiect sa ramana aceleasi care au fost mentionate mai sus.

De asemenea, lista "actiunilor" ce vor fi supuse penalitati se poate completa pe parcursul desfasurarii proiectului.

Acest regulament modifica si completeaza regulamentul iitial al proiectului astfel, regulile nespecificate in acest nou regulament, dar exista in regulamentl initial se mentin active.

 

 

GENERALITATI !!!

 

INTRODUCERE

Un grup de prieteni cu state vechi in lumea sportului atat profesionist cat si amator, care impartasesc aceasta pasiune a tenisului de camp, s-a gandit la proiectul FanSport.ro.

Pentru ca echipa sa fie completa cautam colegi la fel de pasionati ca noi, seriosi si care-si pot dedica cateva ore pe weekend acestui hobby.

In consecinta, pentru a se asigura atat buna desfasurare a competitiei, unde este nevoie de seriozitate dar si de o incadrarea la un nivel de joc corect evaluat, se vor face inscrieri pe baza de invitatii personale si dupa o recomandare in prealabil a celor care au gandit acest proiect.

Tinand seama ca este nevoie de seriozitate, asa cum sunt caracterizate competitiile organizate pentru acest sport, este necesar ca fiecare participant sa-si insuseasca cele ce urmeaza referitor la inscriere si participare, organizatorii asumandu-si intreaga raspundere desfasurarii in bune conditii a jocurilor, garantandu-se participantilor participarea la 3 meciuri la fiecare turneu (in caz ca au reusit macar o victorie in primele 2 meciuri) sau in cazuri exceptionale, cand timpul alocat turneelor nu o permite doar 2 (in cazul in care ambele au fost pierdute).

Instructiunile din acest articol reprezinta de fapt un „Regulamentul” sau un „contract de angajament”. Prin acceptarea acestui regulament/ contract de angajament, participantul se obliga sa ia parte la turneele corespunzatoare nivelului ales.

 

SISTEMUL COMPETITIONAL

Pentru a cunoaste mai bine la ce sa va asteptati, detaliem mai jos sistemul competitional:

Competitia este structurata pe 2 nivele de joc, cu tablouri de concurs separate pentru fiecare nivel.

Competitia este formata din turnee individuale:

Nivelul 1 - master 90

Nivelul 2 - master 60

 

Cele 2 tipuri de turnee nu se vor desfasura in paralel, in fiecare sambata, acordand astfel sansa unui numar cat mai mare de jucatori sa puncteze in clasamentele generale FanSport (tinand cont de criteriile de acceptare pe tablou).

Fiecare turneu se va desfasura conform tabloului standard de concurs cu 8, 12 sau 16 jucatori, incluzand si meciuri pentru departajarea jucatorilor care pierd in primul tur. In cazul in care din anumite motive, nu sunt inscrisi minim 8 jucatori, organizatorul poate propune un alt sistem de joc cu doua grupe de jucatori.

Meciurile vor fi disputate in sistem de cel mai bun din 2 seturi cu tiebreak decisiv (pana la 10) in caz de egalitate la seturi. De asemenea, deoarece se asigura un minim de 3 meciuri pentru fiecare participant, seturile se vor juca in sistem "primul la 4" ( castigator este cel care ajunge primul la 4 ghemuri cu diferenta de 2. Daca se ajunge la 4-4 departajarea se face in urma desfasurarii unui tie-break pana la 7).

Avand in vedere ca se estimeaza ca durata medie de desfasurare a unui meci sa fie de ~ 60 min, se aloca fiecarui tablou de 8 jucatori 12h pentru desfasurarea unui total de 12 meciuri (7 pe tabloul principal si 5 in compensare)

In fiecare sambata avem rezervate un numar de ore la baza de tenis pentru desfasurarea turneelor cu un maxim de 20 de jucatori atat la M90 cat si la M60 (Ex: tablou de 8 la M90 si tablou de 12 la M60 / Tablou de 6 la M60 si tablou de 14 la M90)

 

Inscrierea si participarea la turnee

 

Optiunea de inscrierea la turnee trebuie facuta pe pagina special dedicata respectivului turneu, in cazuri exceptionale se poate face inscrierea si prin mail sau printr-o solicitare realizata printr-un comentariu pe pagina site-ului www.fansport.ro.

Fiecare turneu va fi publicat pe site cu 2 saptamani inainte de data de desfasurare, momentul publicarii pe site fiind practic startul inscrierilor.

 

 

Mentiune

Inregistrarea pe pagina concursului ca participant la acest eveniment atrage dupa sine obligativitatea achitarii taxei de concurs.

 

Tabloul de concurs se va afisa pe pagina de site a turneului, cu cel putin 1 zi inainte de inceperea turneului.

In caz de retregere de la un singur turneu (din motive obiective), anuntarea sa fie facuta cu minim 2 zile inainte de data turneului. Suspendarea participarii este bine sa fie urmata de recomandarea participarii unui prieten/cunoscut pentru respectivul turneu.

 

Dispozitii Finale

Solicitarea de participare la o categorie de turnee (Master 90, Master 60) reprezinta acordul dumneavostra la prezentul Regulament / Contract de angajament.

Daca doriti sa va alaturati echipei noastre, va rugam sa lasati o solicitare printr-una din metodele pe care le-am precizat mai sus.

Va asteptam sa va alaturati echipei si va garantam efortul nostru pentru creearea celor mai bune conditii pentru desfasurarea competitiilor, asteptand totodata propunerile dumneavoasta.

 

Fansport.ro

1000 Characters left


Inscrieri & Info

Pentru inscrieri la turnee si informatii suplimentare avem un grup pe WhatsApp:

Scaneaza codul de mai su cu telefonul sau foloseste LINK-UL

Informatii suplimentare tel/whatsapp: 

0729436743

Urmareste-ne pe FaceBook

Comentarii recente

Michael Titus Grecu
8 months 9 days

George, te rog si aici, sa ma inscrii la M90, pentru aceasta sambata. Multumesc, Michael

sorin balan
8 months 29 days

Salutare George, ma inscriu si pe site caci asa e corect.....

Michael Titus Grecu
9 months 21 days

Nu mai există clasamente, nu mai există rezultate afişate, ce să mai vorbim de număr de seturi câştigate sau de game-u

Luigi Ionescu
10 months 4 days

doresc sa particip la 60 pe 19.08 daca nu sunt destui participanti pot intra la 90 seara buna !

Mihael Diaconu
10 months 4 days

Bwvdgdhfyrhdbdhdh

Sorin Balan
11 months 16 days

vin si eu George...multumesc de inscriere.

Michael Titus Grecu
11 months 23 days

Hei, George, nu înţeleg, sâmbăta asta nu este turneu? Nu vreau să cred, eram montat să vin!

Dan Huzum
1 year

Salut! Doresc sa particip si eu la turneul de sambata. Multumesc!

Galerie foto jucatori FanSport